Velkommen til FrivilligThy

Mød en frivillig

Velkommen til vores “Mød en Frivillig” serie, hvor vi hylder og sætter fokus på den utrolige indsats, vores dedikerede frivillige yder. Hver måned præsenterer vi en af vores inspirerende frivillige, som gør en positiv forskel i vores samfund. Lær dem at kende, find ud af, hvad der motiverer dem, og opdag, hvordan du også kan blive en del af vores fællesskab.

Marianne Qvist-Jensen er meget aktiv frivillig i Tjernobylforeningen.
Hun er indstillet som månedens Frivillig af Lene Gertsen – Formand i Tjernobylforeningen.Marianne er en arbejdsbi hvor man aldrig går forgæves når man spørger om hjælp.
Hendes hjerte banker for Tjernobylforeningen, og udover det arbejder hun bredt i den frivillige verden. Hun er altid klar til at yde en indsats og er meget klar hvis der skal udvikles nye tiltag i foreningen. Hun er særdeles engageret for Bette Balkan i Mors Thy Håndbold hvor hun altid er klar på tilskuerpladserne. Hun er med i Lady Walk, og giver også gerne en hånd med som frivillig til Thy Rock. Ved siden af alt det er hun ivrig cykelrytter, og er formand for en cykelklub, hvor hun arrangerer ture plus det løse. Hun har et meget positivt sind, og går ind i alle opgaver med stort engagement. Alle opgaver bliver mødt med nysgerrighed og nytænkning, og hun har meget let til smil og latter.
Marianne har i den grad fortjent at blive månedens Frivillig.

Månedens Frivillig er kåret
af FrivilligThy.

Marianne Qvist-Jensen

Månedens Frivillig
Maj 2023